DRAGNEA: PONTA a fost primul premier care a propus MASURI FISCALE ce genereaza CRESTERE ECONOMICA

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, luni, ca VICTOR PONTA este PRIMUL PREMIER care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de COD FISCAL inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa poata genera CRESTERE ECONOMICA SERIOASA IN ROMANIA, informeaza Agepres.

In ce priveste Codul Fiscal, ati vazut, impreuna cu colegii din coalitie am avut o discutie buna, cu liderii celorlalte partide parlamentare si a iesit o forma finala a Codului Fiscal care este identica cu forma adoptata in Parlament prima data. O spun, de fata cu premierul: este CODUL FISCAL pe care premierul l-a inaintat in Parlament, este primul premier care a avut CURAJUL sa propuna Romaniei MASURI FISCALE CARE SA GENEREZE CRESTERE ECONOMICA. “, a afirmat presedintele interimar al PSD in deschiderea sedintei Biroului Permanent National al formatiunii.

CITESTE SI: BPN PSD. DRAGNEA: NU AM IN MINTE SA II CER PREMIERULUI VREO REMANIERE. UPDATE

Dragnea a mentionat ca, in cadrul discutiilor politice cu celelalte partide parlamentare, social-democratii si partenerii de coalitie nu au facut decat ca un pachet de masuri din cadrul Codului fiscal sa fie aplicat etapizat.

“Ce am facut noi a fost ca aceste masuri sa fie aplicate ETAPIZAT. Faptul ca am avut CONSENS POLITIC ne da speranta ca putem intruni un consens politic pe teme majore care trebuie sa dureze in timp. Credem ca un climat politic bazat pe dialog este mult mai eficient decat un razboi politic permanent”, a subliniat presedintele interimar al PSD.

Sursa foto: Romania Tv