DRAGNEA: PONTA ramane in PARTID si nu isi va face un PARTID NOU

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat luni, dupa intalnirea cu VICTOR PONTA la sediul formatiunii, ca fostul premier nu intentioneaza sa plece din partid, nu isi va face un altul, iar fundatia pe care acesta doreste sa o infiinteze este o actiune a sa personala, dar pe care el o va sprijini.

“In primul rand, am vrut sa ne vedem si fata in fata, am convenit de ieri ca va fi o intalnire scurta, el a trebuit sa plece la aeroport, a plecat din tara. Ramane sa ne vedem din nou saptamana viitoare. In mare, nu pleaca din PSD VICTOR PONTA, nu isi face alt partid VICTOR PONTA. Fundatia pe care a infiintat-o este o actiune a lui, in care eu il sprijin. Il ajut cu tot ce pot, in limitele legii si in limitele bunului simt. In primul rand, il sprijin moral, adica il incurajez sa mearga mai departe cu aceasta fundatie”, a precizat DRAGNEA.

Liderul PSD a adaugat ca “orice coleg e liber sa se alature fundatiei, cu o singura conditie: sa nu afecteze activitatea pe care trebuie sa o aiba in partid”. ”PSD, in 2016, este conectat la foarte multe actiuni”, a spus LIVIU DRAGNEA.

Potrivit acestuia, fundatia “de care s-a tot vorbit atat” este o structura care va avea foarte multa activitate externa si, afirma el, este firesc ca Victor Ponta sa plece din tara mai des. “Pleaca intr-o actiune care este importanta”, a sustinut Dragnea.

In ceea ce priveste implicarea lui VICTOR PONTA in activitatea partidului, presedintele PSD a spus ca fostul premier este dispus sa se implice si se va implica, va sprijini formatiunea social-democrata.

CITESTE SI: DRAGNEA SI PONTA SE INTALNESC LA SEDIUL PSD. FOSTUL PREMIER A AJUNS LA O CAFEA! UPDATE

“In perioadele in care va fi in tara, va veni la Biroul Permanent National. I-am spus ca il astept la orice sedinta a BPN sau Comitet Executiv, atunci cand este in tara. Victor este asteptat la orice BPN atunci cand va putea sa vina. Victor nu va proceda asa cum poate a procedat alt lider al acestui partid, sa se supere pe partid, nu poate. PSD i-a dat foarte multe satisfactii, foarte multe pozitii in statul roman, nu are cum sa uite asta si nu va uita si se va implica. Va sprijini partidul in acest an electoral”, a aratat liderul PSD.

In ceea ce priveste alegerile parlamentare, Dragnea a mentionat ca VICTOR PONTA va candida pe listele PSD, la Gorj. “Am vorbit deja de asta-toamna, va candida pe listele PSD, la Gorj, acolo unde a candidat mereu”, a mai spus Dragnea.

La randul sau, VICTOR PONTA a declarat, la iesirea din sediul formatiunii social-democrate, ca este membru PSD si se pune la dispozitia partidului atunci cand i se cere acest lucru.

De asemenea, el a precizat ca este multumit ca s-a inteles ca fundatia sa nu are un scop politic. “Fundatia este un lucru foarte bun si ma bucur ca toata lumea a inteles ca se refera la niste chestiuni care nu sunt politice”, a aratat Ponta.

Sursa foto: romaniatv