DRAGNEA promite ca la alegerile parlamentare romanii din DIASPORA isi vor exercita dreptul la vot

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a vorbit duminica despre alagerile parlamentare din 2016, precizand ca romanii din Diaspora vor avea conditii ”cel putin egale cu cele ale romanilor care traiesc in Romania pentru a-si exercita dreptul de vot”, informeaza Agerpres

“Intr-un fel sau altul ce putem garanta este ca la anul, la alegerile parlamentare, romanii care traiesc in Diaspora vor avea conditii cel putin egale cu cele ale romanilor care traiesc in Romania pentru a-si exercita dreptul de vot. Am inteles ca este o disputa, ma rog, insista foarte mult cei de la PNL sa nu punem obligativitatea ca cetatenii romani de afara sa se inregistreze undeva sa le putem trimite plicurile. Ei propun sa trimitem plicurile la ambasada si la ambasada fiecare sa vina si sa isi ia de acolo. Nu putem organiza in felul acesta”, a declarat DRAGNEA, prezent la la Conferinta extraordinara a Organizatiei Femeilor Social Democrate.

CITESTE SI: DRAGNEA: Pana la 1 decembrie vom stabili POSIBILELE ALIANTE ELECTORALE

”Vom infiinta atatea sectii de vot cat este necesar. Daca in Romania se calculeaza o sectie de vot la 1.000 de potentiali votanti, asa vom face si in diaspora si este cel mai simplu”, a a mai spus liderul interimar al social-democratilor.

CITESTE SI: DRAGNEA PROPUNE UN PROGRAM DE GESTIUNE A CARIERELOR IN PSD, PENTRU A EVITA NUMIRILE PE PRIETENII

Sursa foto: antena3