DRAGNEA: PSD nu ii va retrage sprijinul lui PONTA. Remanierea guvernului, un ZVON

Liderul PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat joi seara, intr-o emisiune televizata, ca in acest moment nu se pune problema ca partidul sa-i retraga sprijinul politic lui VICTOR PONTA si ca informatiile legate despre o remaniere guvernamentala sunt doar niste zvonuri.

“Premierul VICTOR PONTA, dincolo de relatiile de prietenie care ne leaga de ani buni, este un premier bun, un premier care a luat economia Romaniei din recesiune si a dus-o la o crestere economica deja constanta si in fiecare an este mai mare. FMI, o institutie cunoscuta pentru prudenta ei, a si marit prognoza de crestere economica si in 2015, si in 2016. Premierul a trecut cu bine motiunea de cenzura, adica motiunea de cenzura a cazut, a fost revalidat Guvernul in Parlament, deci nu se pune problema ca PSD sa retraga sprijinul politic pentru VICTOR PONTA”, a declarat LIVIU DRAGNEA la Romania TV.

CITESTE SI: PSD ia in calcul o remaniere a guvernului PONTA. Printre cei vizati s-ar afla MATACHE SI CAZANCIUC – surse

El a punctat faptul ca nu exista nicio intentie de remaniere, in acest moment, acest subiect nefiind discutat in partid.

“Nu s-a discutat in partid despre nicio remaniere, nici oficial, nici neoficial. (…) Nu exista nicio intentie de remaniere la ora la care vorbim noi. Am discutat si cu premierul VICTOR PONTA pe marginea acestor zvonuri care circula. Nici eu nu am in intentie, nici dumnealui nu are in intentie, nici din partea colegilor din coalitie nu am auzit nicio intentie de remaniere. Deci, este un zvon care nu are niciun suport real”, a aratat LIVIU DRAGNEA.

Liderul social-democrat nu a negat faptul ca in partid ar putea sa existe nemultumiri si nu a exclus faptul ca pana la finalul lui 2016 nu va avea loc nicio remaniere guvernamentala.

CITESTE SI: CExN al PSD se intruneste vineri pentru a valida CANDIDATURILE la FUNCTIILE DE CONDUCERE

“Nu neg faptul ca in partid s-ar putea sa existe nemultumiri despre unii sau alti membri. Dar faptul ca exista nemultumiri nu este obligatoriu sa genereze discutia despre o remaniere acum. Nu se poate vorbi ca niciodata sau pana la sfarsitul lui 2016 nu vor fi remanieri, dar asta va fi o discutie intre mine si premierul VICTOR PONTA, intre mine, premierul VICTOR PONTA si liderii coalitiei, dupa care discutam in partid”, a mai aratat DRAGNEA.

Acesta a spus ca analiza activitatii ministrilor continua, dar nu a dorit sa dezvaluie prestatia caror ministri a produs nemultumire in partid. DRAGNEA a tinut sa adauge ca ministrii au nevoie de sprijin in activitatea lor, au nevoie de sprijin in Parlament si Guvernul are nevoie de sprijin in proiectele legislative.

Sursa foto: B1TV