DRAGNEA: PSD nu poate fi condus prin delegare. Trebuie validata o CONDUCERE INTERIMARA

Coordonatorul politic al PSD, LIVIU DRAGNEA, considera ca formațiunea are nevoie de o CONDUCERE INTERIMARA, dupa ce VICTOR PONTA s-a retras de la conducerea PSD, si ca este necesara convocarea Comitetului Executiv National pentru a lua o decizie in acest sens.

“PSD nu poate fi condus prin delegare, e un partid mare, un partid asezat. A fost perioada in care Victor a lipsit, 4-5 saptamani, si nici nu trebuia sa delege. Dar acum este nevoie de o legitimare in Comitetul Executiv Național. Noi nu avem un presedinte interimar. Avem un presedinte care si-a dat demisia sau care a parasit functia de presedinte si este un loc gol. Comitetul Executiv National va stabili si cine sa fie presedinte interimar si calea de urmat”, a declarat LIVIU DRAGNEA, luni, inainte de sedinta coalitiei, care va avea loc la sediul PSD.

CITESTE SI: COALITIA de la GUVERNARE a convocat o SEDINTA de URGENTA, de la ora 14.00, la sediul PSD 

LIVIU DRAGNEA a adaugat ca sedinta Comitetului Executiv ar putea avea loc cel mai tarziu saptamana viitoare, daca nu chiar in aceasta saptamana. Daca se lungeste “aceasta situatie ambigua, orice risc este posibil” in partid, a spus LIVIU DRAGNEA.

Coordonatorul politic al PSD a mai aratat ca ar fi vrut ca VICTOR PONTA sa nu se retraga de la conducerea PSD, precizand insa ca ii respecta decizia si ca a avut o discuție cu el luni dimineața, fara sa dea detalii despre ce au vorbit. “Ar mai fi trebuit sa astepte, sa vedem ce intampla cu acest dosar”, a afirmat LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: protv