DRAGNEA: PSD nu va face parte dintr-un guvern in care nu are functia de prim ministru

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat marti ca social-democratii nu vor face parte dintr-un guvern in care nu vor detine si functia de prim ministru, afirmand ca experienta coalitiei cu PDL, in guvernul EMIL BOC, a fost suficienta.

“PSD nu va sta intr-un guvern in care premierul nu e din PSD”, a spus DRAGNEA, invitat la Romania TV, invocand ca argumente faptul ca este “cel mai mare partid din Romania” si “nu isi poate permite sa ramana intr-un guvern in care nu are decizia finala dar are cele mai mari costuri posibile”.

Acesta a precizat ca nu exista niciun motiv pentru schimbarea premierului VICTOR PONTA, in conditiile in care avem o “guvernare buna cu rezultate bune si eficiente” “care incep sa se simta in nivelul de trai”.

CITESTE SI: DRAGNEA promite ca la alegerile parlamentare romanii din DIASPORA isi vor exercita dreptul la vot

PONTA este un “premier eficient, a condus guverne cu rezultate iar PSD nu are de ce sa ii retraga sprijinul politic in conditiile in care nu avem niciun fel de alte alternative, doar scenarii”, a continuat seful social-democratilor.

Intrebat daca isi doreste postul de prim ministru, LIVIU DRAGNEA a raspuns: “Stiti ce imi doresc foarte mult? Sa reusesc ca pana la finalul lui 2016 PSD sa fie perceput ca un partid cu o alta abordare politica, care reuseste sa creeze o alta generatie de lideri, un partid care poate sa devina motorul schimbarii si progresului in Romania”.

CITESTE SI: DRAGNEA: Pana la 1 decembrie vom stabili POSIBILELE ALIANTE ELECTORALE

Moderatoarea l-a intrebat din nou daca doreste sa fie premier, iar DRAGNEA a precizat: “Ma intereseza in mod aproape exclusiv functia de presedinte al PSD”.