DRAGNEA: PSD poate promova pentru prima data o ARMONIZARE intre cele trei palate

Presedintele interimar al PSD LIVIU DRAGNEA a declarat luni ca PSD a pierdut de-a lungul timpului multe ocazii de a construi relatii bune cu institutiile statului si pentru prima data poate promova o RELATIE DE ARMONIE intre Palatul Victoria, Palatul Cotroceni si Palatul Parlamentului. Declaratiile au fost facute intr-o conferinta de presa de dupa prima sedinta de Birou Permanent pe care Dragnea a condus-o in calitate de presedinte al partidului.

“Care este pozitia mea foarte clara: din pacate de-a lungul multor ani PSD a pierdut foarte multe ocazii prin care putea sa gestioneze sau sa contruiasca BUNE RELATII atat cu INSTITUTIILE STATULUI, cat si cu COLEGI POLITICI din parlament.

CITESTE SI: BPN al PSD: Liderii social-democrati au decis organizarea unei SESIUNI EXTRAORDINARE a PARLAMENTULUI. UPDATE

PSD poate promova pentru prima data o ARMONIZARE INTRE CELE TREI PALATE, o conlucrare si o colaborare institutionala benefica pentru romani”, a declarat Dragnea.

Intrebat despre propunerea PNL de a se organiza CONSULTARI POLITICE PUBLICE pe teme economice, Dragnea a raspuns: “PSD nu respinge niciun fel de propunere de discutie, daca aceasta propunere nu este facuta numai pentru imagine si daca intr-adevar se au in vedere lucruri bune pentru cetateni.”

Intrebat daca pana acum a discutat cu presedintele IOHANNIS de cand este presedinte al PSD, Dragnea a raspuns ca nu.

Sursa foto: gandul