DRAGNEA: PSD va vota pentru RIDICAREA IMUNITATII in CAZUL ELENEI UDREA

PSD va vota la plenul de miercuri al Camerei Deputatilor pentru INCUVIINTAREA CERERILOR PROCURILOR in CAZUL ELENEI UDREA, a anuntat, luni, presedintele social-democratilor, LIVIU DRAGNEA.

“Am discutat despre pozitia partidului in ceea ce priveste solicitarile care au venit de la ministrul Justitiei privind ridicarea imunitatii doamnei deputat Elena Udrea, precum si solicitarile care au venit de la Parchet in acest sens. Pozitia partidului este foarte clara: vom vota PENTRU APROBAREA ACESTOR CERERI”, a afirmat presedintele PSD, intr-o conferinta de presa organizata dupa Biroul Permanent National al partidului.

Dragnea a adaugat ca, avand in vedere pozitia asumata a partidului in acest caz, votul deputatilor social-democrati ar trebui sa fie unul deschis.

CITESTE SI: CAZUL ELENEI UDREA VA FI DISCUTAT SI VOTAT MIERCURI IN PLENUL CAMEREI DEPUTATILOR

“La Comisia juridica am inteles ca, din cei noua membri prezenti in comisie din partea coalitiei, doi au avut pozitii, in discutiile de acolo, impotriva aprobarii acestei cereri. In schimb, atat timp cat ne-am asumat o pozitie publica, atat eu, cat si partidul astazi, nu vad de ce nu s-ar VOTA DESCHIS, cu bilele la vedere, pentru ca toti sa ne sustinem si acolo la vot, efectiv, aceasta pozitie publica”, a declarat presedintele PSD.

El a raspuns astfel intrebat cum se va asigura ca deputatii PSD vor vota pentru incuviintarea cererilor procurorilor avand in vedere ca la Comisia juridica din Camera Deputatilor solicitarile privind retinerea si arestarea preventiva nu au intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi aprobate.

Cererile DNA privind retinerea si arestarea preventiva a deputatului Elena Udrea dezbatute vineri in Comisia juridica nu au intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi aprobate. Deputatii juristi au aprobat doar cererea DNA privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a acesteia.

Sursa foto: Realitatea