DRAGNEA: Reactia lui Rogozin reflecta atitudinea unei tari care NU RESPECTA tratatele internationale

Reactia vicepremierului rus Dmitri Rogozin dupa ce nu i s-a permis sa survoleze spatiul aerian romanesc reflecta atitudinea unei tari care NU RESPECTA foarte mult tratatele internationale, a declarat, duminica, la Calan, judetul Hunedoara, vicepremierul LIVIU DRAGNEA.

Prezent la un miting electoral ce a avut loc in orasul Calan, presedintele executiv al PSD, vicepremierul LIVIU DRAGNEA a afirmat ca reactia vicepremierului rus Dmitri Rogozin dupa ce nu i s-a permis sa survoleze spatiul aerian romanesc este un lucru REGRETABIL.

Citeste si: PONTA: ROGZIN ARE CARACTER PROVOCATOR. NOI TREBUIA SA NE INTALNIM CU BASESCU, DAR EL SE PLIMBA CU UDREA

“Asta este atitudinea unei tari care NU RESPECTA foarte mult tratatele internationale, regulile internationale, si vrea sa arate foarte multa forta si foarte multa forta bruta. Noi am inchis spatiul aerian pentru ca domnul Rogozin, din cate stiu eu, era pe lista oficialilor care aveau interdictie sa iasa in spatiul european. (…) In opinia mea, este un fapt REGRETABIL si cred ca intr-un foarte scurt timp, intr-un timp rezonabil, in Ucraina ar trebui sa se gaseasca o solutie pasnica, pe cale diplomatica. Nu face bine nimanui aceasta stare de tensiune”, a afirmat vicepremierul LIVIU DRAGNEA.

DRAGNEA: BASESCU, UN BATRANEL CARE IN AL 10-LEA AN DE MANDAT ARE O FIXATIE CU PARTIDUL PRIETENEI SALE

Sursa foto: jurnalul.ro