DRAGNEA: S-a decis in COALITIE ca SESIUNEA EXTRAORDINARA sa fie convocata pe 24, 25, 26 august

Parlamentul urmeaza sa fie convocat in SESIUNE EXTRAORDINARA in zilele de 24, 25 si 26 august, pentru a discuta CEREREA DE REEXAMINARE a presedintelui Klaus Iohannis pe CODUL FISCAL, a anuntat luni presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, dupa sedinta COALITIEI DE GUVERNARE.

“In ceea ce priveste RECTIFICAREA BUGETARA, discutiile pe care le-am avut in BPN al PSD au fost continuate in coalitie. Sustinem principiile pe care Guvernul le are in vedere, care vor fi cuprinse in ordonanta de rectificare, si anume se sustin in continuare domeniile importante — sanatate, educatie, infrastructura. De asemenea, nu se taie bani de la nimeni pentru ca sunt bani in plus. In ceea ce priveste Codul fiscal s-a decis in coalitie, ca si calendar, 24, 25, 26 august SA FIE CONVOCAT PARLAMENTUL pentru a se lua spre analiza cererea de reexaminare de la presedintelui Romaniei, deci in sesiune extraordinara”, a spus Dragnea, la finalul sedintei coalitiei de guvernare.

CITESTE SI: Dragnea: Ministrul Finantelor va face o NOUA PROGNOZA privind EFECTELE Codului fiscal

El a aratat ca s-a discutat si despre LEGEA SALARIZARII, iar coalitia sustine calendarul anuntat de ministrul Muncii, Rovana Plumb, — incepand cu 17 august pana la sfarsitul lunii sa fie discutii si negocieri cu partenerii sociali, apoi o perioada de dezbatere publica, dupa care proiectul de lege va fi trecut prin Guvern si va ajunge in Parlament.

Sursa foto: gandul