DRAGNEA s-a dezlantuit la adresa PROCURORULUI GENERAL: Face declaratii AROGANTE

Procurorul general al Romaniei face declaratii arogante si sfidatoare, sustine Liviu Dragnea, in contextul in care Augustin Lazar a spus ca magistratii nu sunt obligati sa se prezinte la audieri in Parlament, informeaza Ziare.com.

Era vorba despre cazul in care se va constitui comisia de ancheta referitoare la alegerile prezidentiale din 2009 si o va invita pe Codruta Kovesi, sefa DNA. “Am vazut declaratia procurorului general al Romaniei care are declaratii din ce in ce mai arogante si sfidatoare. Eu nu cred ca cineva are dreptul sa refuze sa se prezinte la o comisie parlamentara, vorbim de Parlamentul Romaniei, intr-un stat democratic.

Daca cineva, de exemplu, este chemat ca martor intr-un dosar si nu vrea sa spuna adevarul, poate fi incadrat la favorizarea faptuitorilor. Nu e comisie penala, dar aceasta comisie poate sa sesizeze organele de ancheta. Nu vreau sa avem o atitudine razboinica, pentru ca nu e facuta o comisie impotriva cuiva, nici macar impotriva lui Traian Basescu, este o comisie care va incerca sa puna cap la cap niste informatii, niste declaratii, niste documente, sa incercam sa ajungem la un adevar”, a declarat seful PSD, duminica seara, la Antena3.

Sursa foto: psd