Dragnea și Dăncilă, discuție informală cu liderii PSD înaintea CExN de luni al partidului

Președintele PSD Liviu Dragnea și o parte din liderii filialelor județene au participat, duminică, la Parlament, la o întâlnire informală înaintea ședinței de luni a CExN al formațiunii, la „socializare” fiind prezent și premierul Viorica Dăncilă, au declarat pentru Mediafax surse din partid.

Potrivit surselor citate, la întâlnirea de la Parlament a fost discuții despre remanierea Guvernului, dar și despre activitatea politică din ultima perioadă a primarului Capitalei, Gabriela Firea. Referitor la sancțiunile pentru Gabriela Firea, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat duminică, pentru Mediafax, că la ședința de luni a CExN al partidului ar trebui să fie luată o măsură „cât mai drastică”, și anume excluderea din formațiune sau retragerea sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei.

Despre subiect a vorbit și secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, spunând, tot pentru Mediafax, că este „obligatoriu” ca formațiunea să tranșeze cazul primarului general al Capitalei, care prin declarațiile sale „afectează întregul partid”.

Și liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminică pentru Mediafax că speră să nu continue „cursa excluderilor” la ședința CExN de luni, dar depinde și de ce își dorește Gabriela Firea, el menționând că s-ar putea ca primarul Capitalei să vrea să-și piardă calitatea de membru de partid. (Detalii AICI).

Sursa foto: realitatea