DRAGNEA: SIMONA BUCURA-OPRESCU – purtator de cuvant al grupului PSD din Camera Deputatilor

Deputatul PSD de Arges SIMONA BUCURA OPRESCU va fi purtatorul de cuvant al grupului social-democratilor de la Camera, potrivit anuntului de luni al presedintelui interimar al partidului, LIVIU DRAGNEA, informeaza Agerpres.

“Au hotarat astazi sa aiba un purtator de cuvant al grupului PSD de la Camera Deputatilor. Este colega noastra de la Arges, doamna Simona Bucura, si am cerut sa lucreze foarte strans cu doamna Gabi Firea, care este purtator de cuvant la grupul senatorilor PSD si la partid”, a precizat DRAGNEA, dupa intalnirea conducerii partidului cu deputatii social-democrati, mentionand ca la sedinta a participat si noul lider al grupului PSD din Senat, Mihai Fifor.

Miercuri va avea loc o intalnire intre cele doua colege, potrivit lui DRAGNEA, pentru o “structurare mai buna” a comunicarii.

“Acesta a fost si motivul pentru care noul lider de la senatorii PSD a fost prezent astazi la sedinta grupului de la Camera Deputatilor. Au stabilit un sistem de comunicare mai bun, mai eficient, intre cele doua grupuri, pentru ca si unii si altii sunt membri PSD si este important sa existe o coerenta in circuitul legislativ”, a spus liderul PSD.

In context, LIVIU DRAGNEA a aratat ca s-a cazut de acord ca cei care au puncte de vedere pe care urmeaza sa le exprime public, atat din randul parlamentarilor, cat si din Guvern, sa aiba expertiza in domeniile respective. 

“Este important pentru cetateni sa afle de la cei care gestioneaza anumite domenii ceea ce fac pentru ei”, a adaugat acesta.

Sursa foto ziaruldinmuscel