LIVIU DRAGNEA SFIDEAZA peste o jumatate de milion de ROMANI: Asta nu a fost MITING SPONTAN

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, este prezent, duminica seara, in studioul postului Romania Tv unde face o serie de declaratii referitoare la situatia incendiara din Romania ultimelor zile

UPDATE: Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat ca modul de organizare si dimensiunea finantarii protestelor din Piata Victoriei arata o organizare profesionista, chiar daca exista oameni care participa la aceste actiuni din convingere, informeaza Agerpres. El a spus ca e “incorect” ca presedintele Raiffeisen Romania, olandezul Steven van Groningen, sa participe la proteste.

“Modul de organizare, dimensiunea finanţării acestor proteste – astăzi am înţeles că au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri foarte mulţi oameni aduşi din teritoriu (…) – arată o organizare profesionistă. Asta nu arată o organizare spontană. Asta nu e un miting spontan, adică nu e numai spontaneitate. Există în spate organizare. Sunt oameni care pur şi simplu vin pentru că aşa cred, sunt supăraţi, e dreptul fiecăruia…”, a declarat liderul PSD la România Tv, citat de Agerpres.

STIRE INITIALA

Sursa declaratii: hotnews.ro