Dragnea spune ca UDMR sustine in continuare coalitia de guvernare. Kelemen Hunor i-a confirmat telefonic lui Ponta

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca UDMR sustine in continuare actuala coalitie de guvernare, fapt confirmat telefonic de presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, premierului Victor Ponta, transmit agentiile de presa.

“Domnul Victor Ponta a vorbit cu domnul Kelemen Hunor si UDMR sustine in continuare coalitia. Nu era in Bucuresti si decizia pentru aceasta conferinta de presa a fost luata la ora 13,00, dupa ce am plecat de la partid”, a afirmat Dragnea la Parlament, dupa conferinta de presa la care au participat premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si vicepremierii Daniel Constantin si Gabriel Oprea.

Citeste si: VALERIU ZGONEA AMENINTA PARTIDUL CA VA DEMISIONA DE LA CONDUCEREA CAMEREI DEPUTATILOR, DACA PSD NU VA VOTA PENTRU RIDICAREA IMUNITATII CELOR 3 PARLAMENTARI

Presedintii celorlalte partide de la guvernare, Daniel Constantin – Partidul Conservator, si Gabriel Oprea – UNPR, si-au exprimat luni, intr-o conferinta de presa, sustinerea pentru premierul Victor Ponta.

Vicepremierul Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a declarat ca partidul pe care il reprezinta nu a dat jos vreun guvern din care a facut parte si si-a reafirmat sustinerea totala pentru premierul Victor Ponta, in actuala formula politica.

Citeste si: CE SCRIE PRESA STRAINA, INCLUSIV CEA DIN GERMANIA, DESPRE VICTORIA ISTORICA A LUI KLAUS IOHANNIS

Presedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a anuntat ca partidul ramane consecvent angajamentelor fata de partenerii de guvernare si fata de electoratul care si-a dat votul in 2012, dar a adaugat ca trebuie gasite cele mai bune metode pentru a “evolua”.