DRAGNEA: Sunt sanse foarte mici sa discutam cu PPDD despre intrarea lor la guvernare

DRAGNEA: Sunt sanse foarte mici sa discutam cu PPDD despre intrarea lor la guvernare

Vicepremierul Liviu DRAGNEA a declarat, vineri, ca sunt sanse foarte mici sa discute cu cei de la PPDD despre cooptarea lor la guvernare, afirmand ca nu acesta a fost scopul, ci colaborarea pe plan local.

“Nu s-a pornit de la inceput cu intrarea la guvernare a PPDD, obiectivul a  fost colaborarea locala, sunt sanse foarte mici sa mai discutam despre cooptarea la guvernare a PPDD. Intalnirea a avut ca scop sa formam majoritati pe judete. Daca exista o coerenta la nivel national si pe judete, saptamana viitoare ne putem intalni sa facem o evaluare. Ramanem in continuare deschisi pentru colaborarea in plan parlamentar, insa ne intereseaza in principal colaborarea in plan judetean”, a declarat Dragnea.

Citeste si: Astazi are loc un nou TERMEN in DOSARUL REFERENDUMULUI

Vicepremierul a mai spus ca sunt judete unde s-au constituit majoritati cu PPDD, explicand ca exista posibilitatea sa se realizeze si alte majoritati, situatia urmand a fi analizata saptamana viitoare.

“Sunt si judete unde s-au constituit majoritati cu PPDD, mai sunt 10-11 judete unde este posibil sa se realzeze majoritati. In principiu eu cred ca ne putem vedea saptamana viitoare cu PPDD sa analizam ce s-a intamplat de la ultimele discutii. (…) Am studiat cu atentie dezacordul UDMR in care ni s-a dat voie sa putem realiza colaborari locale. Daca ei ne-au dat voie, inseamna ca inca mai avem sanse sa facem colaborari locale cu PPDD”, a mai spus Liviu Dragnea.

Citeste si: ICCJ judeca, vineri, dosarul in care este acuzat vicepremierul Liviu Dragnea