Ce spune Liviu Dragnea despre presupusa discutie cu presedintele Traian Basescu

DRAGNEA: Sunt sanse foarte mici sa discutam cu PPDD despre intrarea lor la guvernare

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a negat, marti, ca ar fi avut o discutie cu seful statului la receptia de la Cotroceni dedicata Zilei Nationale, el aratand ca a iesit pe aceeasi usa ca si Traian Basescu, dar ca nu s-au retras impreuna pentru a vorbi.

”Am iesit pe aceeasi usa, dar nu ne-am retras impreuna. Dumnealui a luat-o la lift, la birou, eu am iesit afara la masina si am plecat. Nu l-am asteptat. Nu eram doar noi acolo, erau multi oameni in salon. Am mers la Cotroceni cu domnul Dancu, tot cu el am plecat. E prietenul meu si colegul meu de foarte multi ani”, a spus Dragnea.

El a precizat ca a mers la receptia de la Cotroceni din partea Guvernului si ca nu a fost singurul social-democrat prezent, la reuniune luand parte si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

Citeste si: Care sunt temerile lui Ponta in interiorul PSD

”Eu m-am dus acolo din partea Guvernului. Recunosc am nimerit intr-o multime uriasa de basisti. Am plecat si cu asta basta. Am fost la Cotroceni, am vrut sa ma asigur ca pana la urma domnul Traian Basescu o sa plece, si o sa plece. Nu am avut alte confidente, nu avem ce confidente sa avem”, a mai spus Dragnea.

Intrebat daca il va exclude Victor Ponta din PSD pentru ca s-a pozat cu presedintele Basescu, Dragnea a raspuns, in gluma: ”Eu stiu? Sa vedem. Nu mi-a zis nimic azi”.

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala, l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii.

Citeste si: BASESCU si DRAGNEA au plecat IMPREUNA de la receptia de Ziua Nationala