DRAGNEA va prezenta saptamana aceasta un bilant al guvernarii PSD-UNPR-ALDE: Nu ne e rusine cu ce lasam

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat ca joi sau vineri va prezenta un bilant al guvernarii PSD-UNPR-ALDE, “o guvernare foarte buna care a inceput in 2012”, scrie Agerpres.

“Vrem sa aratam intr-una din zilele urmatoare cam cum lasa Romania guvernarea PSD-UNPR-ALDE. Vorbim de o guvernare foarte buna, vorbim de o perioada care a inceput in 2012, cand USL-ul a preluat Romania intr-o situatie nu foarte fericita din punct de vedere economic si lasam Romania intr-o situatie foarte buna, cu o crestere economica durabila si sanatoasa, cu macroechilibrele foarte bine sustinute. Si cred ca trebuie sa prezentam publicului care este situatia actuala, adica ce preia acest Guvern. Nu ne este rusine cu ce-i lasam, ba, dimpotriva, suntem foarte mandri si avem datoria fata de romani sa le spunem ce am facut in acesti ani. Cred ca este obligatoriu, cred ca este util si pentru actualul Guvern sa stie de unde pleaca. Orice derapaj, orice scadere a unui indicator, pe noi ne va face sa le atragem atentia ca s-a promis ca un Guvern de experti va fi un Guvern bun, eficient, si ca va aduce bunastare in tara cel putin la nivelul la care au adus Guvernele Ponta”, a afirmat, miercuri seara, presedintele PSD, la finalul discutiilor cu Dacian Ciolos pe tema formarii noului Executiv.

CITESTE SI: DRAGNEA: CIOLOS mi-a comunicat ca joi se va concentra pe finalizarea listei de ministri

Presedintele PSD a mai spus ca i-a solicitat ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, sa depuna la Guvern proiectul legii bugetului pe 2016 pentru ca atunci cand se instaleaza noul premier si Cabinetul acestuia sa aiba “toate analizele si tot proiectul de buget cu toate sursele financiare pentru a asigura toate angajamentele si toate legile care au fost adoptate din punct de vedere financiar si fiscal-bugetar”.

CITESTE SI: CIOLOS, discutii cu PSD. DRAGNEA: Avem incredere in DACIAN CIOLOS. Asteptam cu foarte mare nerabdare lista de ministri si programul. UPDATE

“Ce va face cu proiectul de buget noul Guvern o sa vedem si noi. Ce putem spune e ca toate masurile care au fost adoptate in 2015 au sustinere bugetara in noul proiect de buget, fara sa depaseasca deficitul bugetar”, a mai declarat Dragnea.