DRAGNEA: VICTOR PONTA NU MAI ESTE FOARTE STABIL; imi asum CONDUCEREA PSD

Coordonatorul politic al PSD LIVIU DRAGNEA a declarat duminica seara, invitat la televiziunea Antena 3, ca nu a luat o decizie deocamdata in ceea ce priveste o CANDIDATURA LA INTERIMATUL PSD, insa ca, in cazul in care partidul ii va cere sa isi asume aceasta responsabilitate, o va face chiar daca “unii mi-au spus ca voi putea fi vulnerabil si in fata altor institutii”.

CITESTE SI: DRAGNEA: Respingerea NOULUI COD FISCAL poate deveni o SITUATIE PERICULOASA pentru tara

Intrebat daca poate sa conduca partidul avand in vedere ca este CONDAMNAT INTR-UN DOSAR, Dragnea a afimat ca Partidul Social Demorat se afla in acest moment intr-o “SITUATIE FARA PRECEDENT, SITUATIE SPECIALA”, unde se pot lua masuri tranzitorii, ba chiar o situatie care necesita “o pozitie speciala, pentru o perioada limitata”.  

Fostul vicepremier a adaugat ca la sedinta Comitetului Executiv National (CExN) de miercuri, “PSD TREBUIE SA ISI VINA IN FIRE”, subliniind ca este necesara organizarea unui congres al formatiunii pentru ca “un interimat prelungit un an si jumatate poate sa NU DEA STABILITATEA DORITA. Ne adunam miercuri si vorbim. Plus ca nu este statutar”.

In ceea ce priveste relatia sa cu Victor Ponta, Dragnea a aratat ca sunt in continuare prieteni, chiar daca s-a suparata pe colegul sau de partid pentru ca a decis sa isi de demisia din fruntea PSD. Liviu Dragnea a aratat ca il intelege pe Victor Ponta ca “trece printr-o PERIOADA FOARTE GREA SI NU MAI ESTE FOARTE FOARTE STABIL”.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: VIATA MEA POLITICA NU S-A INCHEIAT. LIVIU DRAGNEA ramane unul dintre cei mai PUTERNICI oameni din PSD. Update

Sursa foto: gandul