DRAGNEA: VOTUL INTERN in PSD nu este CONDITIONAT DE PLATA COTIZATIEI

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a precizat vineri ca la alegerile interne de duminica pot vota TOTI MEMBRI DE PARTID, indiferent daca au platit cotizatia sau nu, relateaza Agerpres.

“Nu exista nicio conditie, toti membrii de partid care sunt inregistrati si care sunt trecuti pe listele fiecarei organizatii vin cu actul de identitate, semneaza pe lista, primesc buletinul de vot, voteaza si pleaca. Nu sunt conditionati de plata cotizatiei”, a declarat Dragnea intr-o conferinta de presa.

El a adaugat ca acest sistem de vot prin care toti membrii de partid isi aleg presedintele o sa arate cati membri activi are partidul si se va vedea si capacitatea organizatorica a fiecare organizatii judetene.

CITESTE SI: DRAGNEA DESPRE INSCRIEREA LUI BASESCU IN PMP: ACUM FACE CU ACTE CE FACEA INAINTE FARA ACTE

Intrebat daca presedintii de organizatii au voie sa amenajeze sectii de votare la ei acasa, Dragnea a spus ca au voie sa organizeze “in orice spatiu unde pot avea acces cu documente legale si unde se pot asigura conditii civilizate pentru organizarea alegerilor”, dar este interzisa organizarea de sectii de vot in restaurante, spatii comerciale si scoli.

Sursa foto: Realitatea