DRAGNEA vrea sa fie PRIETEN cu IOHANNIS: Nu vreau RAZBOI cu presedintele

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), LIVIU DRAGNEA, a declarat, luni, ca seful statului va regasi in el un prieten si un partener si ca nu vrea “un razboi” cu presedintele KLAUS IOHANNIS.

“Sunt acuzat de unii ca-i fac cadou domnului KLAUS IOHANNIS un climat de dialog. Va spun cu toata sinceritatea ca vreau sa fac un cadou Romaniei acest climat politic, bazat pe dialog si pace politica. In ce priveste nedorinta mea de a-ataca pe KLAUS IOHANNIS, da, imi asum acest lucru, nu vreau un razboi cu Iohannis, nu e eficient, nu stiu cine castiga din asta, sigur nu castiga Romania”, a declarat LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA IL INDEAMNA PE MINISTRUL JUSTITIEI ROBERT CAZANCIUC SA FIE MAI ACTIV

Potrivit presedintelui interimar al PSD, daca KLAUS IOHANNIS va fi orientat catre marile proiecte de tara atunci seful statului “va avea in mine un prieten si un partener serios”.

“Aceste declaratii pot reprezenta costuri politice pentru mine, insa mi le asum”, a mai spus acesta despre relatia cu KLAUS IOHANNIS. “Nu dau un cec in alb nimanui, dar nici critici de dragul criticii nu fac”, a conchis LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: jurnalul