DRAGOS DOROS este noul sef de la ANAF. REACTIA noului director al FISCULUI. UPDATE

DRAGOS DOROS este noul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a semnat vineri numirea in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a lui DRAGOS DOROS, informeaza postul Romania Tv.

UPDATE 12.59: “Ne vom concentra pe simplificarea procedurilor de administrare si plata a impozitelor si taxelor si pe o interactiune cat mai facila cu platitorii de taxe si impozite. Unul dintre exemple este chiar formularul 088, avem in vedere o aplicare mai putin anevoioasa a acestuia. ANAF este o institutie de o importanta cruciala, care se afla intr-un amplu proces de restructurare, menit sa raspunda cerintelor si exigentelor actuale. Vom continua implementarea programului cu Banca Mondiala, care ne va permite sa cream o organizatie moderna”, a declarat vineri noul sef al Fiscului, DRAGOS DOROS.

DRAGOS DOROS a fost secretar de stat in Ministerul de Finante pentru doar doua luni, in 2012, din cauza mandatului foarte scurt al Guvernului Ungureanu. Anterior, in perioada 2008-2010, DRAGOS DOROS a fost directorul Directiei Legislatie Fiscala din minister, potrivit postului de televiziune amintit.

Sursa foto: jurnalul