Proiectele lui Dragos Draghici vor fi continuate de noua conducere a CFR Marfa

CFR Marfa regreta decesul directorului societatii de transport feroviar, Dragos Draghici. Intr-un comunicat de presa transmis Mondo News se precizeaza ca noua conducere a CFR Marfa va continua proiectele demarate de Dragos Draghici si, totodata, da asigurari partenerilor de afaceri ca activitatea societatii va continua in conditii normale.

Va prezentam mai jos comunicatul transmis la redactie de societatea CFR Marfa.

“Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa “CFR Marfa” SA, anunta cu profund regret tragicul si prematurul deces al directorului sau general, dl. Dragos Alexandru Draghici. De o inalta tinuta morala si profesionala, jurist de profesie si cu o bogata experienta de conducere in fruntea unor companii de renume din mediul privat, dl. Dragos Alexandru Draghici a ocupat functia de director general al societatii in perioada februarie 2013 – februarie 2014.

Atat conducerea interminara cat si noua conducere vor continua proiectele incepute de dl. Dragos Alexandru Draghici de la instalarea sa in functie, iar toti partenerii nostri de afaceri primesc asigurari pe aceasta cale ca activitatea societatii va fi continuata in conditii normale.

Echipa cu care a lucrat indeaproape in ultimul an de zile isi exprima imensa parere de rau pentru proiectele ramase nefinalizate si totodata transmite condoleante familiei”, se arata in document.

Reamintim ca directorul CFR Marfa, Dragos Draghici, a murit duminica seara, dupa ce in urma cu cateva zile suferise un accident cerebral. Draghici era internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias din Capitala. Directorul CFR Marfa a suferit o interventie chirurgicala dupa accidentul cerebral, insa viata nu i-a putut fi salvata.

Afla aici detalii despre decesul lui Dragos Draghici

Foto: dcnews.ro