Dragos Draghici, directorul CFR Marfa, a murit. Acesta suferise un atac cerebral si era internat la spitalul Elias

Dragos Draghici, directorul CFR Marfa, a murit duminica seara in jurul orelor 18.00. Draghici a suferit, in urma cu cateva zile, un accident cerebral si era internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias din Capitala. Directorul CFR Marfa a suferit o interventie chirurgicala dupa accidentul cerebral insa viata sa nu a putut fi salvata de medici.

“Dragos Draghici se afla internat din seara de 28 ianuarie, cu hematom intraparenchimatos cerebral prin ruptura unei malformatii arteriovenoase complexe, cunoscuta de mai multi ani. A fost operat de urgenta pe 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii”, a declarat profesorul dr. Doina Dimulescu, managerul Spitalului Elias, joi 30 ianuarie.

Citeste si: Dragos Draghici, directorul CFR Marfa, in coma la Spitalul Elias, dupa ce a facut accident vascular cerebral 

Numele directorului CFR Marfa, Dragos Draghici,  apare in dosarul in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), este urmarit penal pentru cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia.

Sursa foto: mediafax.ro