Dragoş Nedelcu s-a cuplat cu una dintre cele mai sexy cântăreţe din România! Cum arată iubita fotbalistului de la FCSB

Dragoș Nedelcu, mijlocașul celor de la FCSB, se iubeşte cu una dintre cele mai talentate şi sexy artiste din industria muzicală, Aza Gabriela.

Dragoș Nedelcu, 22 de ani, și-a găsit și jumătatea după o veme tulbure pentru el pe plan sentimental. Este vorba de Aza Gabriela, o blondă superbă de 20 de ani, născută la Călărași. A fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sână, fostul membru al trupei Akcent.

Citește și: MĂDĂLINA GHENEA A SCHIMBAT MILIARDARUL! CINE ESTE BOGĂTAȘUL CU ȘAPTE ANI MAI TÂNĂR DECÂT FRUMOASA ROMÂNCĂ. FOTO ÎN ARTICOL

Aza Gabriela, pe numele real Gabriela Amzaru, a făcut cinci ani atletism, e pasionată de muzică şi de dans, iar atunci când are timp merge pe stadion.

“Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren”, spunea artista într-un interviu pentru GSP.

Sursa foto: facebook