DRAGOS PISLARU a depus juramantul de investire in functia de MINISTRU al MUNCII. UPDATE

Consilierul de stat DRAGOS PISLARU este propunerea facuta de premierul Ciolos pentru functia de ministru al Muncii, post ramas vacant dupa demisia ANEI COSTEA, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE 18:40: DRAGOS PISLARU a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investire in functia de ministru al Muncii.

Presedintele KLAUS IOHANNIS a semnat decretul de numire a acestuia in funcția de ministru, PISLARU fiind propus luni de premierul DACIAN CIOLOS pentru acest post, dupa ce saptamana trecuta ANA COSTEA si-a dat demisia.

Dupa ce DRAGOS PISLARU a depus juramantul de investitura, seful statului a declarat ca il incurajeaza sa gaseasca solutii pentru aplicarea cat mai rapida a legii referitoare la indemnizatiile pentru mame, informeaza Mediafax.

“Personal consider ca aceasta lege este una buna, asteptata. (…) Va incurajez sa gasiti in guvern cele mai bune solutii pentru a aplica cat se poate de repede aceasta lege”, a declarat Klaus Iohannis.

UPDATE 11.41: Presedintele KLAUS IOHANNIS a semnat DECRETUL de NUMIRE al lui DRAGOS PISLARU in functia de MINISTRU al MUNCII.

Premierul DACIAN CIOLOS a inaintat astazi presedintelui Romaniei Klaus Iohannis propunerea de numire in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a lui DRAGOS NICOLAE PISLARU, se arata intr-un comunicat al Guvernului remis presei.

DRAGOS PISLARU este consilier de stat pe probleme economice in Cancelaria premierului din decembrie 2015. Analistul economic DRAGOS PISLARU este cunoscut ca fiind unul dintre specialistii pe tema fondurilor europene. El a fost managing partner la firma de consultanta GEA consulting.

In varsta de 40 de ani, DRAGOS PISLARU cunoaste cinci limbi de circulatie internationala. A urmat cursurile Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si are un master in relatii internationale la London School of Economics and Political Science din Londra, Marea Britanie. Noua propunere vine dupa ce fostul ministru al Muncii ANA COSTEA si-a dat demisia saptamana trecuta, la o zi dupa ce guvernul anuntase ca a retras OUG privind salarizarea bugetarilor.

Sursa foto: realitatea