Dragos si Alexandra MPFM1 au devenit parintii unui baietel

Dragos si Alexandra, concurenti in prima editie a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, au devenit fericitii parinti ai unui baietel.

Cei doi fosti concurenti MPFM se pot lauda cu una dintre primele pozitii ale topului celor mai longevive cupluri formate in cadrul emisiunilor matrimoniale din Romania.

Nu a fost usor in conditiile in care ambii veneau la emisiune dupa mai multe relatii sentimentale esuate. Viata le-a dat insa dreptate, in timp relatia dintre Dragos si Alexandra devenind din ce in ce mai trainica si pasionala.

“Sa va traiasca baiatu! Sa va fie de bine! Odata cu voi suntem si noi fericiti!”, “Felicitari! Cred ca sunteti singuru cuplu care a rezistat pâna in prezent! Sa va traiasca micutul si sa va bucurati de el” si “Ati realizat ce-i mai frumos pe lume, un ingeras! Sa va traiasca! Este Dragos in piele”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje de felicitare primite de cei doi pe o retea de socializare.

In septembrie, anul trecut, Dragos si Alexandra au facut publica sarcina, in direct, la “Mireasa pentru fiul meu”, acolo unde povestea lor de amor a inceput.

“Am venit cu o veste buna. O sa fiu tatic si sotia mea viitoare mamica. Suntem fericiti, o sa avem un baietel si suntem cei mai fericiti viitori parinti”, declara Dragos in interviul acordat echipei “Mireasa pentru fiul meu”.