Dragos Tanase: Investitori din Romania detin actiuni Gabriel Resources

Dragos Tanase, director in compania Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), a declarat ca investitori din toata lumea, inclusiv din Romania, se arata tot mai interesati de actiunile companiei mama (Gabriel Resources), tranzactionate pe bursa canadiana.

“Actiunile sunt tranzactionate in fiecare zi. Ma bucura ca in ultima perioada exista investitori in actiunile Gabriel din toata lumea, inclusiv din Romania. Speculatiile ca declaratiile sunt legate de politicieni eu le-am verificat si sunt nefondate. De multe ori actiunile au crescut sau au scazut nu neaparat in functie de declaratiile politicienilor romani, ci in functie de evolutia pretului aurului”, a declarat Dragos Tanase, duminica seara, la postul de televiziune Digi24.

“Romania are multe resurse si eu garantez ca daca proiectul se va implementa, el va deveni un model de dezvoltare, astfel incat Romania va spune da, putem sa exploatam si celelalte resurse din Muntii Apuseni, pentru ca suntem o tara bogata in resurse, daca implementam aceleasi tehnologii ca la Rosia Montana”, a declarat Dragos Tanase, adaugand “pot sa va garantez lucrul acesta”.

Sursa foto:  adevarul.ro