DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE episodul 12. Hakan ii marturiseste lui Ozan dragostea pentru Umut

Hakan se simte nevoit sa marturiseasca in fata lui Ozan ca s-a indragostit de Umut insa fara a stii ca este iubita celui mai bun prieten al sau.

Discutia tensionata intre cei doi are loc la sediul firmei lui Hakan si, fara sa vrea, Umut observa cearta dintre ei. Ii cere explicatii lui Ozan insa iubitul ei ii spune ca este doar o problema de afaceri nerezolvata intre Hakan si tatal sau.

Hakan incearca sa-l responsabilieze pe fratele sau mai mic, Ruzgar, si il aduce si pe el la firma sa lucreze cot la cot cu ceillati angajati.

Ruzgar se apropie tot mai mult de Umut si, intr-una din zile, ii cere sa joace rolul sorei sale pentru a-i lua apararea in fata directorului scolii unde invata.

Doamna Asude nu reuseste sa se inteleaga cu cele doua surori vitrege ale lui Umut, asupra casetei video copromitatoare. Si Umut incearca sa le induplece pe cele doua sa renunte la santaj insa nu face decat sa se certe din nou cu ele si cu tatal ei vitreg.

In schimb, Umut se impaca cu fratele Musa si cu mama sa careia ii cere sa doarma peste noapte, impreuna cu fratele cel mic Ali, la ea acasa.

CITESTE SI: DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 11. OZAN SI UMUT PETREC TOT MAI PUTIN TIMP IMPREUNA

Ozan vrea sa-si achite datoria pe care o avea la Hakan si, dupa refuzul tatal lui de a-i da bani, apeleaza la un camatar periculos.

Starea de tensiune a lui Ozan este observata si de Umut care ii cere explicatii. Ozan ii spne inca o data ca intre el si Hakan nu exista nicio problema si ca la mijloc este doar o problema de afaceri intre acesta si tatal sau insa iubita sa nu pare dispusa sa-l creada.