DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 13. Tensiuni intre Umut si Ozan

Povestea de dragoste dintre Umut si Ozan este pusa la incercare serios de prezenta tot mai insistenta a lui Hakan. Afaceristul care ii facilitase locul de munca frumoasei Umut primeste un sprijit total neasteptat de la fratele sau, Rugzar, care face diverse lucruri doar pentru a-i apropia cat mai mult pe Hakan si Umut.

Vecinii din cartier ii fac probleme lui Hale, gazda lui Umut, totul degenerand in cateva zile atat de mult incat au fost sparte geamurile apartamenului fetelor. Pe post de salvator apare Musa, fratele vitreg al lui Umut care se simte nevoit sa utilizeze forta pentru a-i calma pe cei recalcitranti.

Surorile vitrege alui lui Umut sunt pe cale de a-si atinge in sfarsit telul. Li se promite locuri de munca bune pentru a “uita” de fimarile compromitatoare care o incriminau pe doamna Asude.

CITESTE SI: DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 12. HAKAN II MARTURISESTE LUI OZAN DRAGOSTEA PENTRU UMUT

Umut si Hale se decid sa paraseasca pentru o perioada domiciliul din cartier, de dragul de a ocoli probleme suplimentare. Musa le convinge sa locuiasca in casa lui si a lui Zafer, tatal adoptiv al iubitei lui Ozan, desi era binecunoscuta relatia glaciala dintre acestia.

Pe de alta parte si tatal lui Ozan “lucreaza” la despartirea definitiva dintre fiul sau si Umut. Il cheama la el pe Zafer si ii promite o suma de bani considerabila pentru ca acesta sa impiedice o eventuala casatorie intre copiii lor.