DRAGOSTE SI SEX: SI BARBATII SUNT SENSIBILI. AI GRIJA CE II SPUI SA NU-L JIGNESTI

Barbatii vor sa isi faca si sa isi pastreze imaginea de “macho”, de increzatori in fortele proprii si pe care nimic nu-i poate atinge, insa femeile ii pot rani chiar si fara sa isi dea seama, ei fiind afectati cu usurinta de persoanele pe care le iubesc. Iata cateva sfaturi: ce nu ar trebui sa ii spui…

Nu ai nevoie de el

Iubitul tau vrea sa stie ca ai nevoie de el. Daca faci greseala sa-i spui ca nu ai nevoie de el, va incepe sa se intrebe de ce se mai afla langa tine. Cauta motivele pentru care il iubesti, pentru care vrei sa il ai in preajma ta si spune-i si lui ce simti. De multe ori suntem siguri ca-i iubim pe cei din jurul nostru, dar prea putin ne gandim si de ce simtim asta pentru ei.

Il compari cu alti barbati
Nu este niciodata o idee buna sa-ti compari partenerul cu alti barbati, mai ales cand vine vorba de bani sau de ceea ce este in stare sa faca. Ai fost vreodata pusa in situatia aceasta, de parintii tai, cand tu luai o nota mica si colegii tai luau note mai mari? Nu este o senzatie placuta. Mai bine il lauzi pe el pentru ceea ce face bine.

CITESTE SI: FERESTE-TE DE EI! TOPUL CELOR MAI PARSIVE ZODII

Ce spune limbajul corpului tau
Daca nu ai grija, chiar si limbajul negativ afisat de corpul tau ii poate rani sentimentele iubitului tau. El poate intelege din ceea ce ii transmiti cu corpul tau un afront ce ii scade increderea si respectul de sine. Mai mult, daca nu te mai ingrijesti la fel de mult ca la inceputul relatiei este un semn clar ca nu mai esti la fel de atrasa de el si ca il iei de bun.

Ii scoti in evidenta defectele
Poate nu ii spui direct ca nu stie sa faca X lucru sau ca nu se descurca sa rezolve X problema, ci preferi sa ii arati ca il sustii chiar daca nu poate. Ei bine, chiar si asta ii distruge respectul de sine si de fapt nu il sprijini in acest fel. Mereu se va intreba daca nu cumva consideri ca nu este destul de bun pentru tine.

CITESTE SI: 5 ZODII INNEBUNITE DUPA SEX

Nu apreciezi gesturile sale
Sa zicem ca iti face un cadou, insa nu a nimerit exact ceea ce iti doreai. Chiar si asa, ii spui ca “este dragut, dar…”. Acest “dar” nu ar trebui sa se regaseasca in discutia voastra, atunci cand vrei sa-i arati ca apreciezi ceea ce a facut pentru tine. Este un detaliu pe care, probabil, nici nu l-ai luat in seama pana acum, insa pe el il poate rani profund. El vrea sa-ti arate ca ii pasa, iar tu nu reusesti decat sa stergi cu gestul sau pe jos.

Sursa www.unica.ro