DRAMA din viata lui MISTY, AMANTA lui KEO: Fac tot felul de jocuri…

Misty, femeia cu care Keo a inselat-o pe Andreea Balan vreme de doi ani, a izbucnit in lacrimi intr-o emisiune televizata, dupa ce artistul i-a transmis un mesaj care a emotionat-o teribil si a facut-o sa afirme in direct: “sunt paranoica”. Keo i-a declarat iubirea sa sincera in emisiunea lui Catalin Maruta, insa Misty i-a raspuns ca nu il poate crede deoarece “sunt niste jocuri la mijloc” intre Keo si Andreea Balan.

“Am iubit-o pe Andreea (n.r. – Andreea Balan) enorm si voi avea in continuare sentimente puternice de prietenie si respect pentru ea, dar s-a terminat. Regret ca am facut-o sa sufere, ii doresc numai bine. Capitolul asta e incheiat. In viata mea, in momentul de fata, toate sentimentele mele se indreapta spre Misty. O iubesc pe Alexa si ea stie. Daca ma iubeste si ea, la fel cum o iubesc eu, sper sa treaca peste trecut”, a spus Keo.

Vizibil emotionata, Misty a inceput sa verse lacrimi de fericire, dar si de tristete.

“Mi-as dori sa il cred, dar nu pot. Imi este foarte greu, mi-a fost greu in toti acesti ani. Increderea mea este zero. Sunt paranoica. Sunt niste jocuri la mijloc. Cred ca ei doi s-au impacat si fac tot felul de jocuri. (…) Stiu ca se poate razgandi, dar imi este mie frica sa ii mai zic ‘da’ inca o data. Poate sa vina sa imi dea un inel, sa ne casatorim si apoi zice ‘Pastreaza-l!’ Eu stiu ca ma iubeste, dar ceva e mai presus de aceasta iubire. Nu stiu ce, mereu a avut scuze”, a spus Misty la ProTV.

Mondo News iti recomanda si: ANDREEA BALAN: Vreau sa-mi indeplinesc visele alaturi de noul meu iubit!

Anterior, Misty declarase ca Andreea Balan e o femeie rea, care reactioneaza ca o fiara. Asta dupa ce Keo a anuntat ca a pus punct relatiei sale cu Misty.

“Nu mi se pare corect ce mi s-a intamplat. Am luat-o un pic razna. Mi-am pierdut mintile. Am citit atatea lucruri despre minte. E interesant ce au facut ei. Andreea a fost o doamna, este o femeie foarte desteapta. A vorbit frumos despre mine. Nu aveam ce sa ii reprosez, ma simteam si mai vinovata, dar a facut acele lucruri, a dat acele articole. Ne-am vazut si am vorbit, iar ea a dat presei”, a spus Misty, care a adaugat ca atat Keo, cat si Andreea Balan se acuzau reciproc vizavi de cine a dat informatii presei.

Citeste si: Andreea Balan, fara perdea: 5 lucruri pe care nu le stiai despre ea

Misty a mai dezvaluit ca, de foarte multe ori, compozitorul i-a spus ca o sa isi paraseasca iubita si ca ea l-a crezut.

“E o psihoza, cum zice el. Nu mai intelegi nimic. Mi-am facut atatea scenarii. Asta ajunsesem sa fac in ultima vreme, sa stau in casa si sa fac scenarii. Imi spunea ca vrea sa o parareasca pe Andreea. Ma incerca sentimentul de vina”, a continuat ea.

Misty a adaugat ca a inteles ca Andreea era ranita si ca a lasat-o sa se victimizeze, dar ca aceasta a intrecut masura.

“Eu am suferit, am tacut, nu am iesit sa ma apar o secunda. Am zis sa las sa se razbune ca e o femei ranita. Numai ca la un moment dat a depasit orice limita. Ne-a afectat ingrozitor si pe mine, si pe el. Ne certam. (…) Am dispretuit-o si am urat-o pe ea. Au fost si niste amenintari. La un moment dat m-a amenintat si el, dar am inteles de ce a facut-o si l-am iertat. Andreea e o femeie ranita. Reactioneaza ca o fiara. E o femeie rea”, a spus Misty.

Andreea Balan si Keo s-au despartit dupa o relatie de opt ani de zile, dupa ce artista a aflat ca iubitul sau o insela cu Misty de mai mult timp. Dupa cateva luni, artistul a recunoscut relatia cu mai tanara colega de breasla, dar saptamana trecuta a pus punct idilei cu ea.