Drama in Germania: Un multiplu campion si-a ucis copilul si apoi s-a sinucis

O drama petrecuta in noaptea de marti spre miercuri a cutremurat intraga Germanie. Jurgen Brummer, multiplul campion german la gimnastica si-a ucis copilul iar apoi s-a sinucis, informeaza presa germana.

Trupul neinsufletit al lui Jurgen Brummer a fost gasit intr-o rapa din apropierea orasului Stuttgart. Fostul gimnast, in varsta de 49 de ani, si-a abandonat masina, iar apoi s-a aruncat in gol de la o inaltime de 55 de metri. Jurgen Brummer si-a ucis copilul in varsta de doar 15 ani, potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor citate de presa germana.

Citeste si: SUA: Accident rutier in lant soldat cu trei morti si 20 de raniti 

Simon Brummer, in varsta de 15 ani, a fost victima unui accident de circulatie in 2012, dupa ce a fost calcat de masina condusa de o femeie in varsta de 67 de ani pe trecerea de pietoni.

Simon Brummer a ramas paralizat si nu mai putea vorbi. Cadavrul sau a fost gasit de politisti in momentul in care au venit la locuinta familiei Brummer pentru a anunta sinuciderea lui Jurgen. De noua ori campion al Germaniei in anii ’80, Jurgen Brummer mai avea un fiu in varsta de 16 ani.

Sursa foto: bild.de