Tragedie in Indonezia! Un feribot cu turisti s-a scufundat

Tragedie in Indonezia. Un feribot care facea legatura intre insulele Lombok si Komodo, destinatie turistica populara din estul Indoneziei datorita prezentei celebrei soparle cunoscute sub numele de Dragonul de Komodo, s-a scufundat in timpul unei furtuni, transmit agentiile de presa internationale.

Cel putin 15 turisti au fost dati disparuti, in vreme ce membrii echipajului si o parte dintre pasageri au reusit sa se salveze.

Pana in prezent au fost salvate 10 persoane – printre care membrii echipajului si doi neo-zeelandezi, doi spanioli si un britanic. Soarta celorlalti pasageri este incerta, iar nationalitatea lor nu a fost facuta publica. Potrivit proprietarului companiei careia ii apartine feribotul, nava s-a rasturnat din cauza unei furtuni.

Citeste si: DRAMA la NEPTUN: Un ofiter SPP a MURIT INECAT

Surse locale au declarat agentiei de stiri Reuters ca feribotul se deplasa intre insulele Lombok si Komodo si ca alarma de la nava ar fi fost data la cateva ore dupa dificultatile initiale, provocand astfel o intarziere a operatiunilor de salvare. Potrivit presei, feribotul a fost impins de furtuna intr-un recif, dupa care s-a rasturnat.

Supravietuitorii au fost recuperati de barcile de pescuit care treceau prin zona. Cinci membri ai echipajului, de nationalitate indoneziana, si cinci dintre cei 20 de turisti care se aflau la bord, au ajuns in siguranta la mal.

Citeste si: REVOLTATOR! I-a filmat cand se inecau, dar nu a incercat sa-i ajute – VIDEO SOCANT