DRAMA in ITALIA. FETITA in varsta de 3 ANI a unei FAMILII de ROMANI a SFARSIT TRAGIC

DRAMA in ITALIA. In urma coliziunii violente dintre doua masini, fiica in varsta de trei ani a unor romani a murit pe loc, iar mama acesteia a ajuns la spital, in stare grava, informeaza jurnalistii de la gorj-domino.ro.

Incidentul s-a inregistrat duminica pe autostrada Brescia – Piacenza A21, la Ponzano di Leno. Autoturismul in care erau parintii si fetita lor, Maya, a iesit de pe banda si s-a oprit sub un camion care stationa intr-o zona de serviciu. Mama ei a fost transportata cu elicopterul la Spitalul Civil din Brescia in stare grava, in timp ce tatal s-a ales cu rani mai usoare. Potrivit gorj-domino.ro, Mihail Vladaianu, tata Mayei, a fost sunetist al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Targu-Jiu, iar mama Mihaela a fost cabiniera a teatrului.

Actorii de la teatrul din orasul lui Constantin Brancusi au fost socati de vestea primita, mai ales ca tanara familia a participat in data de 29 septembrie la spectacolul „Actritele”.

“Nu e de acceptat asa ceva!!! De ce? Dumnezeuleee! Maya, o minune de copil! De-acolo de sus, cu aripile tale de ingeras sa ii ocrotesti pe parintii tai ramasi, care, acum au mare nevoie de asta…! Multa, multa, multa putere sufletelor voastre! Suntem cu inima alaturi de voi toti”, a scris Rodica Gugu Negrescu, actrita Teatrului Elvira Godeanu din Targu-Jiu, pe pagina personala de Facebook.

“Inger frumos si nevinovat plecat la ceruri… Cu totii suntem in stare de soc…. Cu totii suntem alaturi de voi…”, a scris pe pagina sa de Facebook actrita Teatrului Elvira Godeanu, Monica Sfetcu. “Off… Odihneste-te in pace copil nevinovat…”, “Pacat. Fetita de 3 ani a murit, mama este in stare grava la spital si tatal care conducea va regreta probabil toata viata…” sunt alte doua dintre mesajele scrise de prietenii virtuali.

Conform ultimelor informatii, Maya, Mihaela si Mihail Vladaianu petrecusera cateva zile in Targu-Jiu si se intorceau in Italia. Cei doi soti locuiesc acolo de mai multi ani.

 Sursa foto: adevarul