DRAMA IN MAREA BRITANIE: 40 de ROMANI erau tinuti SCLAVI intr-o CASA MIZERA din Dudley

40 DE ROMANI erau tinuti SCLAVI intr-o casa mizerabila din orasul DUDLEY din MAREA BRITANIE, informeaza B1 TV. Printre acestia se aflau FEMEI si COPII, inclusiv un BEBELUS de un an si sase luni. Romanii erau pasati de la un traficant la altul, erau OBLIGATI SA MUNCEASCA si primeau doar cinci lire pentru opt ore de lucru pe zi.

Romanii au fost descoperiti de politisti, in timpul unei ACTIUNI ANTISCLAVIE. 26 de barbati, 8 femei si 6 copii au fost gasiti in conditii inumane. Casa avea trei dormitoare, paturi insuficiente, saltelele pe care dormeau erau asezate, din cauza lipsei de spatiu, inclusiv in baie.

Peste tot era mizerie – mancare veche la un loc cu gunoaie menajere, haine infecte, bucati de mobilier, uzate si murdare, iar peretii erau plini de igrasie.

Mai mult, firele de electricitate erau neizolate si oricand se putea intampla o tragedie.

CITESTE SI: OFICIAL UNDE TRAIESC SI MUNCESC CEI 5 MILIOANE DE ROMANI CARE AU PLECAT DIN TARA

Printre copii, oamenii legii au gasit si un bebelus de un an si sase luni. Romanii au povestit ca erau FORTATI SA MUNCEASCA contra unei sume de cinci lire pentru opt ore de munca, scriu jurnalistii de la Dailymail.

Politistii din Regat au interogat un barbat de 23 de ani, care i-ar fi dus pe romani in Anglia. Acesta le luase actele si le oprea salariile castigate la o ferma de oua din Worcestershire. Pe micuti, ii trimitea pe strazi, la cersit.

Femeile si copiii au fost dusi la autoritatea locala pentru imigranti, iar barbatii sunt tinuti separati, pentru ca politistii incearca sa afle de la ei detalii despre modul in care au ajuns in Marea Britanie si despre barbatul care i-a exploatat.

Sursa foto: DailyMail