DRAMA in PRESA ROMANEASCA: ION CUPEN A MURIT la 73 de ani

DRAMA in PRESA ROMANEASCA! ION CUPEN sau Nea Johnny pentru cei apropiati s-a stins din viata, vineri dimineata la ora 9.00, presa sportiva in special si presa romaneasca in general pierzand unul dintre cei mai mari jurnalisti.

Dupa decesul lui IOAN CHIRILA, ION CUPEN a fost cel care a purtat stindardul presei sportive din Romania, penita maestrului pasionat pana la extrem de tot ceea ce inseamna fenomen sportiv fiind una care a lasat si va lasa urme adanci in randul a numeroase generatii de ziaristi care au avut privilegiul de a-l cunoaste si de a lucra umar la umar cu el.

ION CUPEN a murit la varsta de 73 de ani, la numai o zi dupa ce a cerut sa fie externat din spital pentru ca “nu mai suporta sa mai stea acolo”. Tipic pentru Nea Johhny care si-a dorit sa-si dea obstescul sfarsit acasa, intr-un mediu familiar, inconjurat de familie si de prieteni. Ceea ce, din pacate, s-a si intamplat in aceasta dimineata.

ION CUPEN suferea de mai mult timp de diferite afectiuni, maestrul avand mari batai de cap cu diabetul si problemele cardiace.

NEA JOHNNY, DUMNEZEU sa te odihneasca in pace! 

Sursa foto: sport.ro