Drama in sportul romanesc! A murit fostul rugbist Iancu Bacioiu

Iancu Bacioiu, fost international de rugby si triplu campion national cu echipa Farul Constanta, a murit la varsta de 68 de ani.

Sportul romanesc este lovit de o noua drama, fostul mare rugbist Iancu Bacioiu incetand din viata in noaptea de vineri spre sambata la varsta de 68 de ani. “A decedat din cauza unui ulcer perforat. Pierduse mult sange si chiar daca venisera cu o zi inainte multi jucatori de la Farul, Cleopatra, Tomitanii si alte cluburi pentru a dona sange, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Florin Bacioiu, fiul fostului rugbist, pentru Mediafax.

Iancu Bacioiu, maestru emerit al sportului, a castigat trei titluri de campion al Romaniei cu Farul Constanta (1975, 1976 si 1978) si a evoluat ani buni in nationala Romaniei, cu care a castigat de doua ori Campionatul European FIRA, in 1975 si 1977. Bacioiu a evoluat in prima reprezentativa aproape un deceniu pe postul de pilier, fiind prezent si la cea mai categorica victorie din istoria “Stejarilor”, scor 100-0 cu Bulgaria, la 21 septembrie 1976.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro