DRAMA IN VIATA OANEI ZAVORANU! SANSELE DE SUPRAVIETUIRE SUNT MINIME, I-AU SPUS MEDICII

DRAMA IN VIATA OANEI ZAVORANU! SANSELE DE SUPRAVIETUIRE SUNT MINIME, SUSTIN MEDICII

Momente dramatice pentru Oana Zavoranu. Desi si-a obisnuit publicul sa tina prima pagina a ziarelor cu scandaluri si “facaturi” care sa o readuca in prim-plan, de aceasta data situatia pare a fi alta. Mama sa, Marioara Zavoranu, a fost internata in urma cu cateva zile in spital si  a fost operata de urgenta, iar medicii s-au declarat rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire.

Marioara Zavoranu (66 de ani) sufera de o boala care face ca unul dintre rinichi sa nu functioneze deloc, iar celalalt sa functioneze doar la capacitate de 10%. Dupa operatie, Marioara Zavoranu a ajuns la Terapie Intensiva, unde se afla si acum. Potrivit presei, medicii care o ingrijesc spun ca sansele ei de supravietuire sunt destul de mici.

Mama Oanei Zavoranu a reusit sa slabeasca 25 de kilograme in jumatate de an. La sfarsitul anului 2014, Mariora Zavoranu era mandra de performanta la care ajunsese, insa se pare ca dupa aceasta dieta au aparut si problemele de sanatate. Bolnava de diabet, femeia a facut o complicatie renala si a ajuns pe patul de spital.

Citeste si: Oana Zavoranu se marita. El este cel care i-a oferit inelul

“De sase luni mama face dializa. In ultimele zile a inceput sa faca febra mare si nu stia motivul. S-a internat la Institutul Fundeni din Capitala, unitate medicala unde i s-au facut o serie de analize si investigatii medicale si a primit tratament la Sectia de gastroenterologie a clinicii. A facut o endoscopie si i s-a montat o drena pentru ca medicii au constat ca avea o infectie la unul dintre rinichi. Asteptam sa se dreneze puroiul si sa faca in continuare dializa. Nu a suferit nicio interventie chirurgicala. Mama greseste pentru ca nu prea mananca ce trebuie. Mai scapa in preparate pe care medicii i le-au interzis. Cere pilaf sau roaga menajera sa-i faca clatite. Mai gusta si prajituri, desi nu ar trebui sa faca asta. In plus, fumeaza trei pachete de tigari pe zi. Sunt ele «paie», dar tot ii fac rau”, a declarat, in exclusivitate pentru Click, Oana Zavoranu.

Citeste si: Oana Zavoranu, inregistrare BOMBA. Dovada ca PEPE a INSELAT-O pe Raluca inainte de NUNTA!

Oana si-a vizitat zilele trecute mama suferinda, insa recunoaste ca nu a poposit prea mult la unitatea medicala tocmai pentru ca are oroare de spitale. “Am stat zece minute la mama in salon, dar vorbesc des cu ea la telefon. Acolo sunt doua menajere, unchiul si matusa mea. Este pe maini bune. Chiar azi dimineata am vorbit cu cadrele medicale de la spital care mi-au spus ca se simte bine. Mama sufera si de atacuri de panica. Acestea ii pun bete-n roate si o fac sa se gandeasca la lucruri necurate”, a completat Oana Zavoranu.