DRAMA la CONSTANTA: O vanzatoare a MURIT la spital dupa ce a fost INJUNGHIATA la servici

O vanzatoare a unui chiosc din municipiul Constanta a fost injunghiata, vineri seara, de o persoana inca neidentificata, iar dupa cateva ore femeia a murit la spital din cauza ranilor suferite, politistii deschizand o ancheta in acest caz.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta, vineri seara a fost primit un apel la 112 care anunta ca o femeie a fost injunghiata in zona Delfinariu, din municipiul Constanta, informeaza presa locala.La fata locului, s-a deplasat un echipaj SMURD care a stabilit ca victima avea mai multe plagi injunghiate la nivelul toracelui, fiind in stare critica.

CITESTE SI: SIBIU: O FEMEIE A FOST INJUNGHIATA DE FOSTUL SOT PE AEROPORT

Femeia a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale, insa, in pofida eforturilor depuse de cadrele medicale, a decedat dupa cateva ore. Femeia lucra ca vanzatoare la un chiosc aflat pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanta, intr-o statie de autobuz, vizavi de Delfinariul din Constanta.

Scena atacului a fost vazuta de catre un barbat aflat pe trotuarul opus, care sustine ca a auzit un tipat dinspre chiosc, s-a uitat in directia respectiva si a vazut-o pe femeie ca se lupta cu un barbat. El spune ca a traversat strada, dar pana sa ajunga la chiosc atacatorul fugise. Barbatul spune ca a tinut-o pe femeie in brate pana la sosirea echipajului SMURD si ca aceasta de-abia mai putea respira. Politistii au deschis o ancheta pentru identificarea si prinderea atacatorului.

Sursa foto: ziua de constanta