DRAMA la PARIS: Un COPIL ROMAN a fost OMORAT pe trecerea de pietoni. Autorii au FUGIT si sunt CAUTATI de POLITIE

Un COPIL ROMAN, in varsta de cinci ani, a MURIT intr-un ACCIDENT RUTIER produs marti, in circumstante inca neeelucidate, pe bulevardul Menilmontant din PARIS, informeaza TF1.

TRAGICUL ACCIDENT a avut loc la ora locala 14:30 in aerondismentul 11 al capitalei franceze. COPILUL ROMAN a fost lovit de o camioneta si a MURIT pe loc, sub ochii mamei si ai matusii sale. Cele doua au traversat primele trecerea de pietoni si i-au facut semn COPILULUI sa traverseze si el. In timp ce traversa, COPILUL ROMAN a fost izbit de camioneta.

CITESTE SI: TRAGEDIE la LONDRA: Un ROMAN si-a UCIS IUBITA cu ZECI de LOVITURI de CUTIT. Motivul este INCREDIBIL 

Ancheta arata deocamdata ca soferul si pasagerul au abandonat camioneta in apropiere de locul ACCIDENTULUI, apoi au fugit pe jos.

“Cei doi ocupanti ai vehiculului au fugit dupa ACCIDENT. Am increde in serviciile de politie sa-i retina rapid, sa-i identifice si sa-i audieze, pentru ca sa fie stabilite cat mai rapid circumstantele exacte ale acestei drame”, a declarat Anne Hidalgo, primarul Parisului.

Pe de alta parte, o sursa din cadrul politiei a transmis ca mai multe marturii cu privire la accident sunt contradictorii, iar unii martori chiar sustin ca acea masina nu a fost implicata in TRAGICUL ACCIDENT.

CITESTE SI: O ROMANCA din Noua Zeelanda traieste o ADEVARATA DRAMA! Ea va fi nevoita sa renunte la COPIL daca va fi DEPORTATA! 

Prefectura de politie a negat informatiile aparute in presa potrivit carora COPILUL ROMAN fugea de o interventie a politiei ce viza dispersarea vanzatorilor stradali.

Sursa foto: le monde