DRAMA lui COTABITA – de ce isi dorea vedeta, atat de tare, sa slabeasca

Cantaretul Gabriel Cotabita, la doar 59 de ani se afla intr-o situatie critica pe unul dintre paturile Spitalului Floreasca.

Atat familia cat si medicii asteapta o minune, acesta fiind momentan conectat la aparate.

Inainte de evenimentul tragic Gabriel Cotabita isi dorea sa se relanseze in muzica si era plin de viata.  Prietenii spun ca suferea foarte mult ca intrase intr-o perioada de “umbra” si isi dorea foarte tare sa revina in centrul atentiei.

Citeste si: GABRIEL COTABITA este in MOARTE CEREBRALA – informatii oficiale

Acesta a apelat la o dieta drasitca si a slabit aproape 22 de kilograme in doar 7 luni insa aceasta dieta i-a slabit organismul foarte tare.

In acelasi timp, vedeta si-a schimbat si stilul vestimentare, isi refacuse dantura si era tot timpul foarte atent la ceea ce manca.

Citeste si: Cum arata iubita lui GABRIEL COTABITA, cu 30 de ani mai tanara decat el

O prietena aproape spune pentru Ring: “Mi-a spus ca nu mai rezista sa cante live, ca nu mai are suflul necesar si ca vrea sa faca mai multe lectii de canto pentru a se relansa in muzica. M-am mirat ca un artist de talia lui e atat de realist cu el insusi si ca vrea sa-si respecte muzica. M-am oferit sa-l ajut cu drag, mai ales ca mi-e si prieten de multi ani. Urma sa ne vedem in aceste zile la prima lectie, insa… s-a intamplat… Sper sa se tina de promisiune, pentru ca Gabi e om de cuvant, si sa ne revedem cu bine la orele de canto”.

sursa foto: adevarul.ro