Pierce Brosnan traieste o drama. Fiica sa a murit de cancer

Pierce Brosnan, cunoscut, mai ales, din seria Bond, a primit cea mai dura lovitura din viata lui. La doar 42 de ani, fiica sa a decedat dupa o lupta de 3 ani impotriva cancerului ovarian. Ca un facut, mama ei, Cassandra, a murit in aceleasi conditii in urma cu 22 de ani.

“Pe 28 iunie, fetita mea Charlotte Emily a trecut la viata eterna mai inainte de vreme din cauza unui cancer ovarian. A fost inconjurata de sotul ei, Alex, de cei doi copii, Isabella si Lucas, dar si de fratii ei Christopher si Sean. Charlotte s-a luptat cu aceasta boala cu demnitate si curaj. Inimile noastre sunt mahnite in aceasta perioada. Ne rugam pentru ea si ne rugam ca leacul pentru aceasta boala sa fie gasit in curand. Va multumim tuturor pentru condoleantele sincere”, a scris Pierce Brosnan intr-un comunicat de presa oficial.

Charlotte este fiica adoptiva a lui Pierce, din 1986. Ea a fost nascuta in urma casatoriei Cassandrei cu Dermont Harris. Dupa moartea lui Harris, Cassandra s-a recasatorit cu Brosnan in 1980.

Sursa foto: jam.canoe.ca