Drama neștiută din viața lui Ștefan Bănică Junior!

În spatele unui chip mereu vesel și plin de energie, îndrăgitul artist Ștefan Bănică Jr. ascunde o dramă de care foarte puțini știu. Cântărețul a avut un frate vitreg care a murit într-un cumplit accident de mașină, în 2001.

Alexandru Silviu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică și al ziaristei Sanda Liteanu era cu 8 ani mai mic decât actorul, iar relația dintre cei doi era una apropiată, cântărețul sprijinindu-l pe Alex din toate puterile. Tânărul era cunoscut printre prieteni drept „Babanu’”.

Alexandru s-a stins din viață la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Șoferul, care a pierdut controlul volanului, a supraviețuit, potrivit Libertatea.

Alexandru, fratele lui Ștefan Bănică Junior, este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde odihnește și tatăl artistului, regretatul actor Ștefan Bănică Senior, care s-a stins din viață în anul 1995. Ștefan Bănică Junior nu și-a uitat fratele dispărut în mod tragic, astfel că merge frecvent la cimitirul unde este înmormântat acesta pentru a aprinde lumânări.

Sursa text: libertatea.ro