TATAL LUI GICA POPESCU A MURIT! Primul GEST al “BACIULUI” din INCHISOARE!

Gica Popescu ar putea fi eliberat din inchisoare. Vezi cand

GICA POPESCU trece printr-o adevarata DRAMA dupa ce TATAL sau, CONSTANTIN POPESCU a murit,marti dimineata, in urma unui INFARCT. DECESUL a fost descoperit de un nepot de-al sau, care l-a vizitat acasa deoarece barbatul nu mai raspundea la telefon.

UPDATE 9.50: GICA POPESCU a facut deja o solicitare de eliberare pentru a ajunge la INMORMANTAREA tatalui sau, potrivit unor surse citate de Fanatik.ro. Sunt sanse mari ca cererea sa fie aprobata, avand in vedere ca este vorba despre o ruda de gradul 1!

Din cate se pare DECESUL a survenit marti dimineata, in urma unui INFARCT, iar cumplita tragedie a fost descoperita de un nepot de-al TATALUI fostului fotbalist. Tanarul a venit in control, deoarce barbatul nu mai raspundea la telefon. TATAL lui GICA POPESCU avea 71 de ani si locuia la Calafat. Sotia lui COSTICA POPESCU se afla la Bucuresti de cateva zile si nu era acasa in momentul tragediei.

Citeste si: PONTA: PE GICA POPESCU L-AS GRATIA DIN PRIMA ZI, IAR BECALI A SUFERIT SI A PLATIT

Conform unor informatii de ultima ora citate de Fanatik.ro, se pare ca TATAL lui GICA a fost foarte afectat de faptul ca nu a putut sa-si petreaca macar sarbatorile de Pasti impreuna. Din aceasta cauza, sanatatea sa s-a subrezit tot mai mult, cu toate ca apropiatii il stiau ca pe un om foarte puternic, fara probleme majore de ordin medical, chiar daca ajunsese la o virsta venerabila.

CONSTANTIN POPESCU si-a dorit cu multa ardoare ca fiul sau sa fie gratiat, chiar daca unele voci au spus ca fostul mare fotbalist ar refuza aceasta posibilitate.

GICA POPESCU este incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile de inchisoare in Dosarul Transferurilor. Fostul fotbalist va fi eliberat pentru o scurta perioada de timp pentru a-si putea conduce tatal pe ultimul drum. Din cate se pare, inmormantarea ar putea avea loc chiar maine.

GICA POPESCU, VIZITA SURPRIZA LA INCHISOARE. FOTO IN ARTICOL

Sursa foto: micapi.ro, romaniatv.net