DRAMA pentru un FOTOMODEL CELEBRU! A fost VIOLATA inainte sa devina MISS WORLD

Pentru o femeie, violul este o rana psihica a carei povara o poarta toata viata, daca nu se hotaraste sa vorbeasca despre ea. Linor Abargil avea 18 ani cand a fost agresata sexual, cu o luna si jumatate inainte de finala Miss World – 1998.

Linor Abargil a povestit ieri, la Bucuresti, despre o durere din trecut, cu ocazia lansarii in Romania a filmului documentar “Brave Miss World”. Pelicula se refera la curajul lui Linor de a vorbi despre violenta sexuala a carei victima a fost chiar ea. “Aveam 18 ani cand am devenit Miss Israel si am fost desemnata sa-mi reprezint tara la Miss World. Cu o luna si jumatate inainte de acel concurs, am fost violata de catre agentul meu de turism”, a spus Linor Abargil. Fata si-a anuntat imediat mama, apoi a fost la politie si la spital, pentru a lua certificat medico-legal. Au urmat doua saptamani in care politia a facut eforturi sa il prinda pe agresor. Lui Linor ii era teama sa iasa din casa, a vrut chiar sa renunte la concursul de frumusete. Pana la urma, fostul agent de turism a fost prins.

CITESTE SI: Vedeta TV, devastata dupa ce SOTUL ei a fost gasit SPANZURAT intr-un parc

«Lumea m-a vazut plangand pe scena, la incoronare»

In luna noiembrie a aceluiasi an, lumea m-a vazut plangand pe scena, cand am fost incoronata Miss World”, a adaugat Linor Abargil. Adevaratul sens al lacrimilor ei era altul decat s-a crezut la inceput. Ulterior a acceptat sa faca reportajul despre cele prin care a trecut, pentru a atentiona asupra acestui fenomen prea putin cunoscut publicului.

CITESTE SI: SOCANT ROBIN WILLIAMS a lasat MESAJE prin casa inainte de a se SINUCIDE

 

Sursa www.libertatea.ro