DRAMATIC: Un barbat de 56 de ani din judetul Buzau a murit CARBONIZAT in urma unui INCENDIU PUTERNIC

Un barbat de 56 de ani, din localitatea Valcelele, judetul Buzau, a murit CARBONIZAT, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce gospodaria i-a fost cuprinsa de flacari, incendiul fiind stins cu mare dificultate din cauza vantului puternic.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, localnicii din Valcelele au fost cei care au sunat la 112 si au cerut sprijinul pompierilor, dupa ce au observat ca flacarile au cuprins o gospodarie din zona.

La fata locului, s-au deplasat imediat trei autospeciale, doua cu apa si spuma si o ambulanta SMURD. La momentul la care pompierii au ajuns la fata locului, incendiul se manifesta cu violenta, fiind amplificat de vantul puternic.

Citeste si: Accident grav in Buzau, trei oameni au murit carbonizati pe DN 2

Echipele de interventie au actionat rapid pentru localizarea si stingerea incendiului, fara a avea date daca in casa cuprinsa de foc se afla si proprietarul.

Dupa stingerea incendiului, pompierii au gasit in locuinta cadavrul CARBONIZAT al proprietarului casei, un barbat de 56 de ani, care locuia singur.

In urma incendiului, locuinta a fost distrusa aproape in totalitate, scapand de flacari doar o camera si anexele gospodariei.

Citeste si: SOCANT! Un consilier local a ARS DE VIU in propria masina

Conform specialistilor din cadrul ISU Buzau, incendiul ar fi izbucnit din cauza ca un cos de fum nu ar fi fost protejat corespunzator fata de materialele inflamabile.

Sursa foto: ziare.com