DREPTUL CETATENILOR de a circula in SIGURANTA, SFIDAT de Primaria Capitalei

DREPTUL CETATENILOR de a circula in SIGURANTA pe strada, fara a fi expusi pericolului unor accidente rutiere, este tratat cu dispret de Primaria Capitalei.

O solicitare care a fost transmisa Administratiei Strazilor din subordinea Primariei Capitalei de deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU si care viza amplasarea unor stalpisori de protectie pe trotuarul de pe strada Cernisoara din Sectorul 6 a fost respinsa de institutie. Mai mult, respingerea cererii nu au fost motivata in niciun fel.

“In urma numeroaselor solicitari ale locatarilor din zona si a actiunilor care s-au dovedit ineficiente pana acum ale PL Sector 6 am adresat o solicitare catre PMB in administrarea careia se afla str. Cernisoara pentru a amplasa pe acest trotuar de 50 cm latime stalpisori de protectie si a-l reda astfel circulatiei pietonale . Surprinzator si in totala contradictie cu dorinta cetatenilor, PMB prin Administratia Strazilor a respins solicitarea mea, conform documentului atasat, fara a mentiona nici o justificare a acestui refuz”, a declarat RAZVAN MIRONESCU pentru Mondo News.

Deputatul liberal critica decizia luata de institutie. “Consider aceasta decizie un abuz si o sfidare directa atat a unei solicitari legitime venite din partea unui ales al cetatenilor din zona cat si a dreptului sutelor de cetateni din zona de a circula in siguranta si legalitate pe trotuar si nu pe carosabil . Primarul general Sorin Oprescu si institutiile corupte din subordine dovedesc astfel inca o data ca nu au nici un interes in a asigura cetatenilor carora le vor cere votul in 2016 un climat de civilizatie demn de o Capitala europeana”, a mai spus RAZVAN MIRONESCU.