DREPTURI TELEVIZARE LIGA I: Afla unde poti urmari partidele din LIGA I

DREPTURI TELEVIZARE LIGA I. Reteaua de cablu RCS&RDS a ajuns la un ACORD cu cele doua posturi care au achizitionat DREPTURILE TV pentru Liga I, informeaza, joi, editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Sursa amintita noteaza faptul ca RCS&RDS va plati 17 milioane de euro pentru a putea RETRANSMITE posturile Look TV si Transilvania LIVE, cele care vor TELEVIZA toate meciurile din campionat.

Citeste si: LPF: S-a stabilit cum vor fi impartiti banii din DREPTURILE de TELEVIZARE 

DREPTURI TELEVIZARE LIGA I. O MODIFICARE importanta din noul sezon va fi cea a orelor fixe ale partidelor. Acestea se vor disputa de vineri pana luni la orele 18:30 si 21:00. Cea mai slaba partida din fiecare runda va fi programata vinerea, de la ora 16:00.

DREPTURI TELEVIZARE LIGA I. Costul acesta se va resimti in FACTURILE abonatilor, care ar putea fi nevoiti sa plateasca un euro in plus la ABONAMENT LUNAR. Deocamdata nu s-a luat o decizie clara in acest sens, astfel ca nu se stie daca toate abonamentele se vor scumpi sau cele doua canale TV vor reprezenta o optiune pe care consumatorii o pot solicita.

Citeste si: OFICIAL: LIGA I se va vedea pe LOOK TV si TRANSILVANIA LIVE ! 

DREPTURI TELEVIZARE LIGA I. La randul lor, cei de la UPC negociaza cu detinatorii DREPTURILOR  TV ale LIGII 1 si sunt sanse mari sa se semneze un contract in perioada imediat urmatoare, in timp ce ROMTELECOM a refuzat sa demareze tratativele.

Sursa foto: realitatea.net