DREPTURI TELEVIZARE LIGA I: Intel Sky Broadcast a achizitionat si doua posturi de televiziune

Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a cedat drepturile TV ale meciurilor din Liga 1 pentru urmatorii cinci ani catre Intel Sky Broadcast, companie care a achizitionat si doua posturi de televiziune romanesti, informeaza Fanatik.

Sursa citata anunta ca omul de afaceri Arpad Paszkany, patronul formatiei CFR Cluj, a cedat catre Intel Sky Broadcast posturile Transilvania Live si Look TV, acestea urmand a fi rebranduite. Suma tranzactiei se invarte in jurul a opt milioane de euro. Cele doua canale se vor numi Look TV si Look Plus, si vor transmite in direct, in urmatorii cinci ani, meciurile din Liga 1.

Citeste si: DREPTURI TELEVIZARE LIGA I: Afla ce suma anuala neta va primi LPF in urmatorii 5 ani de contract 

Mai exact, 6 partide din fiecare etapa vor putea fi vizionate exclusiv pe cele doua posturi, in timp ce restul de 3 partide din fiecare runda vor fi transmise in paralel de alte televiziuni, in functie de rezultatul unei licitatii ulterioare, dupa modelul Dolce/Digi la Liga Campionilor.

Look TV si Look Plus vor fi disponibile la toti operatorii de cablu, dar contra cost, la fel cum se procedeaza in prezent cu HBO.

Sursa foto: realitatea.net